Unlimited Label

Unlimited Label is de exploitant van vijf bijzondere horeca & evenementen gelegenheden in Amsterdam en omgeving, met elk een unieke identiteit. Onder Unlimited Label vallen Strandzuid, Zuidpool, Caffepc, Caffe Esprit en BarRestaurant.

Strandzuid

Tussen de Amsterdam RAI en het Beatrixpark is al jaren een uniek stadsstrand met een oppervlakte van meer dan 2000 m2 gecreëerd. Sinds de opening in 2005 heeft Strandzuid zich succesvol gevestigd in de Amsterdamse evenementen- en restaurantwereld, doordat Strandzuid zich onderscheidt van de andere stadsstranden door de perfecte mix van business en leisure. Strandzuid beschikt o.a. over een groot a-la-carte terras en twee exclusieve evenementen locaties met eigen bar.

http://www.strand-zuid.nl/nl_NL/strandzuid/sz-welcome

Omschrijving functie

Voor een nieuwe editie van Strandzuid zijn wij op zoek naar ervaren en enthousiaste medewerkers bediening. Dit is een variërende en uitdagende functie, omdat er veel verschillende taken onder vallen. Je kunt bijvoorbeeld worden ingezet als medewerker a-la-carte, medewerker events of medewerker bar.

Soort contract

0-uren contract

Vereiste werkervaring

We zijn op zoek naar mensen die in ieder geval in het bezit zijn van alle horeca basis technieken

(zoals het lopen met een dienblad, het lopen met borden, het openen van een fles wijn, etc.)

Vereiste eigenschappen/kwalificaties

Ben jij op zoek naar een leuke zomer (bij)baan, ben je een teamplayer, heb je (enige) ervaring in de horeca, wil je veel werken, wil je werken in een jong en dynamisch bedrijf en staan gastvrijheid en service bij jou hoog in het vaandel? Solliciteer dan nu! Stuur direct een e-mail met je CV naar strandzuid@unlimitedlabel.com