TOPKOKS GEZOCHT

  • Bram Jacobs

    Wie zijn wij?

    Topkoks is een werving en selectie bureau gespecialiseerd op functies in de keuken. Ons doel is voor goede kandidaten een passende vaste baan vinden. Om een passende en uitdagende baan te vinden waar u als kandidaat naar op zoek bent is het belangrijk een goed beeld te krijgen van uw wensen en uw capaciteiten. Wij werken samen met zeer aantrekkelijke opdrachtgevers in het hele land. En daarom wil ik u vragen om contact met ons op te nemen om zodoende samen een vrijblijvend gesprek te plannen. Dit gesprek is informatief bedoeld, en om samen te kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen. Na aanleiding hiervan kunnen we actief gaan meezoeken naar de volgende stap in uw horeca carrière.

    Topkoks werving & selectie is een onderdeel van L’invite. Onze recruiters nemen eerst een kijkje in de keuken van een opdrachtgever, voordat een kandidaat geplaatst wordt. Oftewel, wij zijn bekend met de keuken waar u komt te werken. Om deze reden zijn wij altijd op zoek naar ervaren koks die in het bezit zijn van erkende diploma’s.

    Wat kan Topkoks voor u betekenen?

    Topkoks begeleidt serieuze koks bij de volgende stap in uw horeca carrière. Van zelfstandigwerkend kok tot Chef, van grote professionele keukens tot keukens waar vakmanschap belangrijker is. Topkoks werkt ook samen met bekende chefkoks, vaak ook met een Michelin ster. Door een uitgebreid netwerk en samenwerking met professionele werkgevers in de horeca, kan Topkoks u uitstekend van dienst zijn bij uw volgende carrièrestap.

    Met wie werkt Topkoks samen?

    Topkoks werkt samen met professionele horecabedrijven die uw carrière serieus zullen nemen. Hierbij kunt u denken aan grote ketens zoals Accor, NH, Golden Tulip of Centerparcs, maar ook met vele lokale horecabedrijven die toch zeer aantrekkelijk kunnen zijn als werkgever.

    Wat zijn de voordelen van werving & selectie?

    Onze recruiters kennen de horeca arbeidsmarkt door en door, ze hebben een uitgebreid netwerk en weten precies of en zo ja waar er een vacature openstaat die u een passende uitdaging biedt. Door de goede contacten en juiste ingangen bij deze bedrijven is een gesprek snel geregeld en krijgt u snel duidelijkheid.

    Na een proefperiode, meestal een maand, kunt u rechtreeks in dienst komen bij het bedrijf waar u dan werkt. Een vast arbeidscontract, een vast team collega's en serieuze carrièremogelijkheden. Bevalt het u toch niet dan kunt u altijd terugvallen op uw recruiter van Topkoks die een betere werkplek voor u kan vinden. Deze service van Topkoks is geheel gratis. De kosten worden betaald door het bedrijf dat u in dienst gaat nemen.

    Mocht er nog iets onduidelijk zijn, aarzelt u dan niet om nog even contact met mij op te nemen.

    Graag zie ik uw reactie tegemoet!

    met vriendelijke groet,

    Bram Jacobs

    Recruiter Topkoks

    Herengracht 424 2 hoog

    1017 BZ Amsterdam

    tel.: (31) 20 - 570 20 02

    fax: (31) 20 - 570 20 09

    mail : bram@topkoks.nl

    website : www.topkoks.nl

  • mark

    leuk verhaaltje maar iedereen zoekt koks….. maar het zelfde geld voor jou die zijn er niet………