Zelfstandig ondernemer Dark Mark

Pak je kans en word zelfstandig ondernemer van het product Dark Mark! In overleg wordt een rayon vastgelegd waar je de regionale horeca, slijters en andere afnemers gaat voorzien van Dark Mark.

Dark Mark is een romige, alcoholische drank met de volle, karakteristieke smaak van drop. Eind 2006 is de weg ingeslagen om Dark Mark landelijk aan te bieden via regionaal opererende distributeurs. Door smaak, kwaliteit en een scherpe prijs wordt Dark Mark door consument en ondernemer goed ontvangen en weet het een alsmaar groeiend aantal liefhebbers voor zich te winnen.

Tijdens het runnen van je bedrijf als zelfstandig ondernemer bieden wij je de nodige verkoopondersteuning middels een goed uitgewerkt promotieconcept. Indien gewenst geven we advies en denken we mee over de mogelijke uitvoering van jouw eigen ideeën.

Ons uitgangspunt is dat zowel de distributeur als wijzelf een gelijk doel nastreven, de markt optimaal voorzien van Dark Mark en daarmee omzet genereren.

Wij zoeken mensen die:

- Ondernemend en commercieel zijn ingesteld;

- Enthousiast, resultaat- en servicegericht zijn;

- Representatief zijn;

- Affiniteit hebben met de horecawereld.

Mocht je nog meer informatie willen of vragen hebben reageer dan via www.dark-mark.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op of stuur je motivatie en CV naar info@dark-mark.nl.